2
Posted by mieZa taiB on Thursday, October 15, 2009
alhamdulillah..kenyang suda aQ..
makaseh yang sgt tdak terhingga kpd adeL yg sanGup menderMa kn bubur naSi nYa..
kerNa bubuR tu La aQ sgT knyG ne..tQ..

emm..nak update skit tntg diriku spnjanG mgU ne..;

-semakin Berat pas makaN ayaM kfC kemarin..(sempat timbG beraT lg)

-asG yG tngaL tuk dsiapkan hanYa lah asg Land..yeyeh..

-present pula ahaD ne kena present IB(islamc bnking)..

-da melepaskaN windU kpd ayah bonDa terchenTa pada 8hb until 11hb yang laLu..

-bapaku telah kOnVo..alhmdlH..(dgr2 nak smBg master..hohoho..deL mst ko fhm kn ksengsaraan aQ huhuhu..)

-naK dgR hot.fm tp hamPa..wel..mst korG fhM la kan..nda fhm ka..ala wat2 ja faham..citt..

-semaKin malaS pun ada..masi d peringkat tidak sedar diri wlupun taw xm smkin mndekat..hu3

-nak uplod pic..tp kerna ada sifat malas tu telah menghalang tuan punya blog ne tuk trus meng'uplod' pic y bukan2 tersebut

-mnyesal beli tiket awl kerna skg hrga tiket bas** da turun-seturun2nya..huhuhu..bongokkk la a**a*** ne..issssshh..

-sok cuti deepavali..dalam kepala sdg berkira2 nak p braya uma sapa2..tp kwn2 indian aq duk jau2..jd nak ajak kwn cumel aq tu p exrcise @ duk usha sapa2 y mc single mgunakan senjata mata klabu ku..ahaks..gila gatai nak mmpus..kalu tn haji taw konfem la aq d cuci sebersih2nya mgunakan klorox..

-tgh fed up dgn jiran sblah y pasg lgu BSB dgn sound gila maksima..wehh bising lo..aq pasg starstruk t bru ko taw ..huahuaua..

-rumate aq meninggalkan aq bersndirian kerna ada keja d lab..rumate aq lum mkn lg tu..td aq ajak mkn bubur sedekah pemberian deL tp dia tak mboh cz ada prjek2 yg pntg tu dsiapkn..cian dia..

-td aq sempat bc blog kwn2..ada org sayg aq..hehehe..aq syg jg dgn korg..hehe..(ne la akibatY kalu kekurgn kash syg..isshh2)

-smlm smpt bdoa agr Tuhan mnnjukkn sikap sbnar sumbody y aq knal y suka sakitkn ati orG..cian mak bapak dia kn..pnat ajr dia jd orG yg baik..tp pa ble bwat da bgitu prangai azalinya yg ge*** maw ma****.. hohoho..

-kdg2 aq jelik mlihat org prasan lbh2 terhdp diriY sndri..berpada2 la ya..(ne tuk peringtn diriku ja..korg jgn pla emo lbh2 pas bc blog ne..kalu trasa tu pa ble bwat..sapa mkn kicap dia la yg rsa masin mnis nya)..

-aikss..mcm emo pla entry aq kali ne kn..mcm s**l pun ada..tp aq jg msia nda mmpu tuk mnipu dri sndri..yg ptg aq bukn hipokrit..mcm sstgh org tu..hehe..nthla labu labi...

2 Comments


muka pink sbb xprnh dating? haha... eleh ye r tu...bis tu yg slalu kt mall tu sape bah??=)


sapa ya???

opppss...hehehe

Copyright © 2009 tHe sLeepY daMseL All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.