4

aQ dAn kaRtuN..

Posted by mieZa taiB on Thursday, November 20, 2008
baru sebentar tadi aQ arGue dGn rumate mengenai kartuN..

aq suka kartun..maw cakap yg t'over' suka..tdak jg..tp hakikatnya aq suka kartun wlaupun aq semakin menginjak ke alam dwasa yg realitinya berbeza dgn alam kartun..

aq nda kisah bila org kutuk atau ckap y umur mcm aq ne nda sesuai tgk kartun,komik,anime n len2..bg aq yg pntg aq msih lg berpegang pada realiti n bpaksikan agama yg menyembah Tuhan Yg Satu..


kartun kadg2 walaupun nda logik tpi bwat aq seronok nonton..ada yg lucu..ada yg sedey..tp smua tu sbnarY mnceritakn pada kita mgenai lumrah alam..aha..mrepek lg kn aq ne..

ne tpengaruh dgn nota company y aq susah nk fhm agkY..he3..

tp kta rumate aq..kdg2 dia takut yg 1 ari nti..dia dah nda suka dgn 'kartun'..
adu..sedey pla..

pkara ne ada kemungkinan akan tjadi..uhuhh..aq nda maw bgtu..
aq suka tenok KARTUN..wlupn nda logik d pikir oleh akal..tp aq ttp suka tenok..

alamak..nota company aq blum hbs bca lg..aq ada 5ari lg nk stdy company ne..
sempatkaH Aq hbis bca smua tu..?

insyAllah..mudah2an smpat..wlupun susah akan aq tempuhinya jua..ehe..

okla..oyasumi nasai(nite) smua..ame ga futeimasu(it's raining now)..

watashi wa benkyo shimasu ima des...(saya belajar dulu)..

p/s: bhsa jipun tu nda taw la btul ka nda..cz aq pn bru blajar skit2..hehe..

4 Comments


mula2 skali assalamualaikum dan sejahtera ke atas mu buat kawan ayik (dila)...

tujuan nak mencelah neyh bukan ada niat apa just nak bagitau i love cartoon too..!! hehe.. n i sketch cartoon also.. jadi xsalah suka cartoon.. ia membuatkan jiwa kita kembali ke zaman kanak2... walaupun masa kita dah jauh sangat untuk kembali ke zaman itu... tapi xsemestinya kita perlu tinggalkan segala2nya bout that "cute zaman"...

ntah apa yang saya merepek neyh..!! chaiyOk in your exam ya..


sebok jer owang bawah ni..owang nak komen pon..dai nak komen gak..huh!!
aku pon suke katun...tapi bile aku dah besar cam dah tak relevan plak kalau aku minat katrun,..!i strongly believed katun is not good for you kid...


ehe..adel chan..
'aku otaku' sokg aq apa..
tak kisah la relevan @ tdak..
i do luv katun..
n i2 tdak illegal pn..ehehehe..
jom bca nota puan K..
aq gian nk bc nota dia..uhuhuh..
honto desuka??...ahaks..

4 'aku otaku' zman cute tu hnya kta bdua yg hrgaiY kn..ehe..
tq 4 da wish..
gambate 4 ur life ya..
nice to know u..


yeah mimie chan, si budak adel ini sudah dewasa, orang tua sudah... (jangan marah na) eheks!

mana ada akta yang mengatakan minat kartun ilegal n patut dijatuhi hukuman mandotori what..

kartun is art, art of imagination plus humor from the creator..

hidup kartoon..!! wuhuuu

Copyright © 2009 tHe sLeepY daMseL All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.